btw

anonym om hejj:
hatar din katt.
VEM FAN ÄRE SOM SKRIVIT DET DÄR OM MIN KATT?

nykterist

nu har jag gått igenom första helgen på min ickefestar period, och det kommer fler!!
no more drunk

hejj

ja, igår var ju kul, garvade ju som en jävla stork typ. hahahah
sen idag var ju också kul. hehehe men berättar inget.

aja, vi hade ju typ en timmes lektion idag, mådde piss i morse men for på skolan ändå, kände mej lite borta dock. sen hade vi ju då engelska och jag bara satt och garva igenom hela den med typ. sen klockan ett så hade vi fadder dag, kulkul, ingen tvåa kom så vi fick klara oss med handledarna, men det var ju roligt det ändå. fast det var en getingjävel som förföljde oss.

nu har jag kommit hem och funderar på att värma lite mat och sätta mej framför tv:n och tagga idol som börjar ikv, ska nog gå ner och kika med mormora. btw så var min katt så glad att jag kom hem idag att han hoppa runtoch skrek sen kom han och ville kramas, *love my cat*


skola

ja, i helgen så festade jag ju då med lina rebecca, en kille i min nya klass och hans kompisar, ganska roligt vare, kunde ha blivit sååå mkt roligare om inte polisen kom till den fest vi skulle till på teg.  känner mej duktig just nu som tar mej tid att blogga med! creds till mej(Y)(Y)

idag har jag varit på skolan i en timme och haft svenska, roligt roligt, vi gör typ ingenting känns galet ovärt att ens fara, imorgon har jag engelska ifrån tio i tio till elva, ännu mer värt eller??? nja.
så ikväll ska iaf jag och två killar ifrån klassen ha en roligt kväll @ my place och chilla spela spel, och dryga med varandra. vi får ju se hur de går dårå.

grattis i efterskott till alexander lindvall min bästa kompis i hela universum, förlåt för att jag inte gratta dej igår(L(L)(L)(L)(L)

JUST! jag klippte ju håret i lördags med, 2 dm, lite less jag var efteråt saknar mitt långa hår:( plus att jag färgade det brunt också. värt får se hur länge att det här håller innan jag blir blond igen.

ska iaf gå och städa nu, skriver väl kanske mera sen ihihiih


tja

i back igen dårå.
igår var det fredag och fotboll, jag lina rebecca ida och anja satt intryckt i soffan och såg sverige spöa ungern tjiho!! lina hade även lite problem med att komma överrens med min kisse. han är snälll men ingen verkar hålla med mej.
sen jag har ju börjat i en ny klass nu igen, (har gått om ettan) till en början ville jag typ bara skratta åt min klass, men nu vill jag bara skratta för den är faktis ganska rolig, särskilt min nya vän sarah, tack gode gud att hon gick i klassen säger jag bara. annars hade jag ju ärligt bytt. men aja, tänkte att jag skulle lägga in lite bilder ifrån sommarens gång! here we go


























RSS 2.0