blir så less

är otroligt less och stör mej så otroligt mkt då någon säger att jag "leker vuxen" eller att jag "försöker vara mogen" men då kan jag säga en sak. jag leker inte vuxen. jag ÄR vuxen. jag försöker inte vara mogen. Jag ÄR mogen. det är ingen jag försöker vara eller leka. utan jag är så som person. ja jag kan säga att jag har vuxit upp mkt fortare än mina vänner, men det är nog pga den uppväxt jag haft också, då jag behövt vara vuxen i princip hela mitt liv.

och då menar jag inte att alla mina vänner är omogna. verkligen inte. finns dom som säkert så så mkt mer mogen än jag på sättet. men jag tänker inte som en tonåring längre känns det som. jag vill alltid vara beskyddande över mina vänner. och jag vill alltid mina vänner väl, och kan låta pedantisk och bestämd. men det är alltid för att jag vill dom väl. för att jag inte vill att dom ska bli besvikna. eftersom jag tkr att man ska ta hand om dom man tycker om.
.
jag gillar inte heller att visa mej ledsen inför andra. för jag känner mej så otroligt otrevlig, därför jag oftast ber om ursäkt då jag är med någon och är ledsen. ber väldigt ofta om ursäkt då om jag gör det tråkigt för dom. därför är jag också som jag är, överglad hela tiden, galen, inte rädd, skrattar otroligt mycket. för det mesta är jag tvärtom, jag är jätterädd hela tiden. och nu på slutet har jag oftast varit överledsen och egentligen inte velat skratta alls pga rättegången och allting med pappa. det tog jättehårt på mej. men jag kämpar på, och jag hoppas att jag inte gjort någon ledsen pga det.
.
okej nu ska jag sluta med arga inlägg!!!!

just ja

god jul

från och med nu

så hatar jag julen
och jag ska inte göra som alla andra att skryta om vad jag fick, för det är ingen att skryta om. och jag kommer inte lägga upp  någon bild på hur jag såg ut eftersom jag inte ens ansträngde mej lite att göra mej fin, utan jag sitter här med mina tjocksockar och leggins och en helt vanlig tröja i min broders sackosäck och ser på en film medans jag ser josef sitta och bygga på alla hans saker som han fick av farmor och farfar och pappa medans jag och min syster fick sitta där utan något ifrån dom. vi fick istället höra hur glad josef var av att få presenter för 700kr av dom som dom inte ens kunde dela på tre. jag ska inte heller säga att vi haft en mysig julhelg då de första som händer då jag kommer hit är bråk bråk bråk och lite till. även lite blickar, även lite otacksamhet och lite slughet. jag ska inte heller säga att det har varit så dåligt att umgås, eftersom det aldrig någonsin varit så spänt mellan alla som det varit den här julen då alla har suttit och bara väntat på att få säga något dumt till den andre om den tabbar sej. och jag kan ju tillägga att den
dyraste julklappen jag fick kostade 300kr. så snälla ni alla som inte är tacksamma då ni får typ systemkamera, ny mobil, massa tusenlappar osv, håll bara käften om ni ska klaga på dom ni fick det ifrån.

HAHAHAHA

jag har suttit i en kvart och skrattat som en tok nu

skellefteå

nu sitter jag vid mammas dator i skellefteå, bussturen från umeå gick 19.00 och jag var framme halv tio. SKITSKOJJ.not, hade inga hörlurar, inget internet fanns på bussen, och det satt en kärring och hostade som en tok brevid mej heeela bussresan, så himla irriterande. igår kom moatoan till mej och sov här, det var skitmysigt vi mysade i soffan, la oss i sängen åh såg film osv. alltid mysigt då moa kommer till mej.
bli inte rädd nu

tjollahopp

hej hopp gummisnopp, orkar inte göra en sån där favorit blablabla idag, får vänta till imorgon!  idag har varit en väldigt lugn dag, först drog jag och ullis till skolan halv åtta, och fick träffa min älskade klass för sista gången på tre veckor. miss u allready<3 haha, nämen.
sen gick vi till aulan och lyssnade på några peps som sjöng lite. men tillslut vart vi less så vi drog, då for jag hem till mej och gick och la mej, vaknade tolv och gjorde lunch, sen somnade jag ingen, vaknade fem, och åt en frukt, somnade igen, vaknade kvart i åtta igen och gick ner till mormor, skulle kunna somna nu igen också. helt ärligt, hur trött kan man vara!!!
hahahaha juste, ullis gjorde något roligt inatt, vaknade av att jag fick i princip en käftsmäll inatt, sen la hon sej jättenära mej och försökte dra av mej täcket, då drog jag tillbaka och då drog hon av mej kudden istället, då skrek jag : vad gööööör du?
hon ba: vava
jag ba: du tog min kudde
då kastade hon den tillbaka och tog en annan kudde. hahahah så kul
nu kommer snart min fina moatoa hit och ska sova hos mej innan jag drar till skellefteå för en vecka! tur jag har hon. (Y)(Y)
så här känner jag mej idag

min första kyss

hm, min allra första kyss kyss, asså tunga kyss var nog på ett UFF disco då jag var 12 hahahahaha. nej va hemskt:( shit tyckte de va jättepirrigt. liten fjortis jag var hahahaha.
men min första kyss puss var på dagis med min första pojkvän tralallaa;)

mina drömmar

ja, vad säger vi nudå. mina drömmar är väl att en dag kunna ha så mkt pengar att jag slipper ta lån och kan åka utomlands när jag vill och bo i en finfin villa på teg! det är min drömm heheh. sen att skaffa en häst igen också. och att fixa en snygg karl. ja det skulle vara najs.
annars om man pratar om vad jag drömmer om så drömmer jag ofta konstiga saker, typ saker som inte ens har med mej att göra. jag kan typ bråka med folk jag aldrig haft något kontakt med osv. eller en gång var jag spider-woman heheh. jaja herrå

vad hade jag på mej idag?

ja vad hade jag på mej, eftersom jag typ legat i soffan hela tiden så har jag haft på mej en mjukiströja och mjukisbyxor typ, va trevligt

den här veckan

den här veckan har varit ganska hektisk men jag har hunnit med massor med saker, till exempel som jobbat på praktiken, gått i skolan, hunnit träffa emilia (äntligen) hunnit träffa mamma, varit på lärlingråd, hunnit storhandla, hunnit städa varje dag, känner mej så stolt. hahaha!!! nu i helgen ska jag ta det lugnt, ingen fest eller något sånt. ska ba ha en mysig helg och vänta in jullovet!  imorgon kommer kanske moa och obbola brudsen hit så det blir mysigt detmed. men nu ska jag kila pusspuss

en sak till

kom på att jag skulle lägga in bilder på mina syskon

i min handväska

jaha, använder aldrig någon handväska längre nu på vintern, då har jag allt små krims krams i fickorna, sen har jag datorn i en större väska. det är typ allt
tänkte bara upplysa er om att det snart är JUUL!!!!!!!!!!!!!!! hihihihi längtar så otroligt mkt till alla paket.
ska upp till skellefteå då, och om någon vill så får dom passa min kissekattt då, och om dom vill så får dom bo hemma hos mej då dom passar min kissekatt, men alla ska väl bort på jul så det kanske inte passar så kanske måste ta med han till skellet. men om någon vill så får dom.

mina syskon

jaha, mina syskon då! jag kan tyvärr inte lägga in bilder på dom nu då jag inte har min egna dator nu, för jag har inget internet hemma:(:(:(:(
syskon nr1. Josefine som är 14år, en liten fjårtis alltså;) hon går på teg central till torsdag då hon börjar på ursviken i skellefteå. eftersom min familj flyttat dit och lämnat mej!!!!! not nice. hon är iaf helt olik mej, vi har helt olika stilar, vi tycker helt olika för det mesta och hon har små ögon jag har gigantiska, hon har liten mun jag har niggalips. förut hade hon mörkt hår och jag ljust, men för tillfället har vi ungefär samma. jag och min syster är som normala tonårssystrar känns det som (?) vi bråkar alltså ungefär hela tiden, fast det har blivit mindre på slutet, nu äre mer att vi retas och hon ger mej hemska blickar. haha
syskon nr2. Josef heter han och är 7år, han är världens gulligaste spralligaste och galnaste bror man kan ha. han kan göra det mesta och vägrar sluta. men han kan också vara lite blyg men det brukar släppa efter bara några sekunder. josef bor också i ursviken nu för tiden! men som tur är så brukar han komma och sova över hos mej ibland, och jag kommer såklart dit också. jag och min bror är väldigt lika varandra både utseendemässigt och på sättet. ( alltså väldigt galen )
syskon nr3. Sannali, hon är 1.5år och är såååå himla söt och mysig. Hon fick mamma med Peter som kom in i familjen efter mamma och pappa skiljde sej.  Sannali är väldigt tjurig ibland men också så är hon otroligt mysig och busig och allt som 1åringar ska vara. om man ska sammanfatta så ger hon mkt skratt i familjen!
och såklart så älskar jag ju alla mina syskon otroligt mycket!

grattis mamma 35år

hej , idag fyller mamma år, men enligt mormor så föddes hon inte förrän kvart över 12 på dagen så inte fullt än är hon 35. hon får bara 34 ett tag till:D men iaf grattis världen bästa och finaste mamma

awesome

imorgon fyller mamma 35år, grattis till hon, eller annars om 5 min men. ska göra ett stort inlägg åt henne imorgon ska ni få se alltid. nu sitter jag och ser på satc på fyran, älskar alla avsnitt och båda filmerna. dom är det bästa i världen, förutom vampire diaries. sen lyssnar jag på min nya spotify, ganska kul att jag skaffade det för bara några dagar sedan, då alla andra haft det i typ två år, fast det kanske jag redan har sagt? minns inte haha
det skulle vara mysigt att ha en luciavaka imorgon också, men jag ska upp sex på måndag och passa 10000 barn på ett dagis så orkar inte vara vaken imorgon, får vaka i mina drömmar.
lite jellyfish jao

det här hade jag på mej idag

idag har jag på mej på huvudet: en bandana, och lite sminkkk
överkropp: bh, en armlös topp med dragkedja, kofta och en omlotthalsduk.
nederkropp : leggings och sockar. 
skor: mina fina skor med spännen hihihihihihihh

japp

älskar då folk inte vågar stå upp själv utan ska luta sej på andra för dom vet att dom ändå kommer förlora på det i slutändan.  jag brinner av snart, men jag ska hålla mej lugn för jag vet att jag är så mkt bättre och förtjänar så mkt mer. inte för att låta som att jag är " störst bäst och vackrast" men jag vet vad jag förtjänar, och jag förtjänar ingen skit då jag inte gjort något. tack å hej!

min tro

min tro är ödet. jag tror att allting som händer har en mening. tex att min pappa har haft problem med alkoholen i många härrans år och gjort det ena å de andra. allt det har en mening att jag ska se till att aldrig utsätta mina barn för samma hemskheter. att om min man kommer bli så att jag ska lämna honom ist för att ge honom chanser på chanser tills det kommer till den där droppen då bägaren rinner över och nån kommer till skada på riktigt. alltså, min tror är ödet, att allt har en mening


god jul förresten.

besviken

enligt mej så tar man sina vänner på gott och ont, sina vänner har alltid någon dålig sida, det har alla. och den sidan måste man acceptera om man ska kunna vara vänner. som jag sa, gott och ont. dom som inte tar sina vänner på gott och ont har inte så mkt vänner kvar i slutändan.

ett ögonblick

jaha, vadå ett ögonblick fattar inte. men vadå ska jag skriva om något som hänt mej? okej då gör jag det. ett ögonblick som hänt mej var då jag flyttade in i min lägenhet. min egna alldelens egna lägenhet!!! det kändes så overkligt otroligt heroeiskt bra. jag kände mej så självständig den dagen, och då allting var klart så var jag ännu mer glad! nu var det här verkligen bara mitt! det var en av dom bästa ögonblicket jag varit med om.


min bästa vän

min absolut bästa vän med min mamma! men sen har jag många bästa vänner. eller många och många. har jag mer än en bästa vän tkr jag! och dom är sånna som jag aldrig vill förlora kontakten med, hur mycket man än kan bli less på varandra ibland. enligt mej så ska man kunna ta varandra på gott och ont om man är bästa vänner. annars är man inte det. och jag tkr jag har dom absolut bästa vännerna i världen! för vi gör allt för varandra, och ställer upp på varann, och skrattar med varandra hela tiden! och det är det jag tkr är bästa vänner.

min dag

min dag har då varit ganska så ointressant. vart ju som sagt väckt av min lillasyster, sen har jag legat i soffan tills typ tolv, sen tog jag mormor och josefine vårat pick åh pack och for tillbaka till umeå, väl där så stannade vi av hos marie ett tag och umgicks med hon och hennes finfina b-friend som snart blir umebor (nice)
efter det så for jag hem , kom då hem typ fyra. och på den tiden så har jag hunnit tvätta två tvättmaskiner, hängt båda, bytt sängkläder, diskat, MYCKET disk. julpyntat ännu mer, dammsugat, och lagat mat. och det hann jag på alltså tre timmar, för jag va klar klockan sju. nu har jag nyss duschat ocså, sen kom ullan hit klockan sju och bjöd på kaka, det var gott. tack ullis <3<3<3
hahahah skratta ralltid så gott åt denna bild

sådär på morgonkvisten!

det var jättekul att bli väckt nio i morse av en liten 1,5åring som bara ville göra allt annat än att låta en vara. och nu sitter hon brevid med och hoppar och stutsar och sjunger nån egenproducerad låt. (låter riktigt bra)
hej mysan

hahahaha

vi i min familj har konstig humor ibland. vi har suttit och skrattat i en halvtimme om hur alla ser ut i peters glasögon.
im to sexy for ma shirt to sexy for ma shirt so sexy it huuurts

vad är kärlek?

ja, vad är kärlek? kärlek för mej är något man inte kan leva utan. kärlek är något man föds med, kärleken ens föräldrar har till en vid första ögonkastet på en. kärlek lever alla med resten av livet, det kan vara allt ifrån en partner till ett djur, till kärlek till kläder,skor (som jag har) allt möjligt. men riktig kärlek är ju ändå då man är riktigt kär, då man verkligen älskar en person så innerligt att man skulle kunna dö för den personen, det är äkta kärlek.

det här åt jag idag

okej, eftersom dagen är ganska så ung så har jag bara hunnit äta frukost faktis.  hade sovmorgon idag till tolv, så vaknade tio och gjorde i ordning en filtalrik med musli, och det är det jag har ätit idag då. fan va gött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mina föräldrar

min föräldrar är skilda sen ca 4 år tillbaka. Sen dess har jag bara bott hemma hos min mamma eftersom jag aldrig haft någon speciellt bra kontakt med min pappa.så jag tänkte att jag bara ska berätta om min mamma nu.
hon heter angelica och är 34år, snart 35år. hon bor i skellefteå med mina tre syskon och hennes sambo peter, dom flyttade dit för bara några veckor sen, innan det har dom bott här i umeå precis som jag! min mamma är min absolut bästa vän. och hon är den jag berättar alla mina hemligheter för. och hon är skitsnygg också.

RSS 2.0