värt värt

tja bloggen, igår hade jag ju tänkt mej en underbar kväll med mina underbara vänner och festa och ha kul. hm, först var jag sofi och marcus hemma hos sofi, sofis mamma va askul, de va fest där.chill sådär. sen for vi till ersboda och låna toan och lämnade marcus på fjortisgalan, sen fick vi skjuts till västerslätt och vi satt i en trappuppgång i typ tre timmar och gjorde ingenting? haha träffade på några killkompisar som jag inte sett sen i höstas, var lite pinsamt först men sen vart det roligare:D sov hos en kompis, vaknade tjugo över åtta, eller rättare sagt, blev väckt -.- for hem nio, gick och la mej. vaknade halvfyra. fan va mysigt hhaha. och nu sitter jag här. men glad är jag för det. tror mamma snart kommer hem med TACOS:d:d:d om hon hörde min bön efter tacos vill säga. aja, peace out vi hörs herrå




sofi däcka i trappen...

snart är man i paradiset

shit vad tiden går fort, snart ska jag utomlands for the very first time. jävla reseoskuld är jag. ska bli så skönt att få sätta på sej en bikini, sommarskor, klänningar, sola, bli brun,festa hela nätterna långa osv. taggar som satan, de enda jag inte är så tagg på är flygplanet, USCH, vill inte krasha. fy satan va läskigt. och mamma har skrämt upp mej också vilket inte är så mkt bättre. aja, jag överlever. he hänn inge farlit med mej inte :D




detta brev skrev jag till min fina vän sofi igår, hon vart jätteglad då jag gjorde det.


aja, idag har jag varit hemma ifrån skolan, orkade inte stiga upp, har hostat hela natten så ville bara fortsätta sova kändes det som. så de gjorde jag, och ikv ska jag sova gött hade jag planerat. lär väl inte bli så många timmar dock, ska upp klockan sju, men vad gör de. glad är jag ändå!:) aja, ska avrunda, peace out


då man är less och trött

vet inte om jag orkar med mej själv just nu, känner mej bara helt puuuuh. skulle helst vilja lägga mej i sängen och ba sova tills vi åker utomlands. tror de är detta jävla väder som drar ner mej. kanske inte syns runt omkring folk men annars så känns det.

 aja, idag har varit ganska lugn dag, vaknade tio, sen gick jag ner och åt lunch vid elva, sen for jag till skolan, på  vägen dit blev vi stoppade å e4an då en lastbil vält över hela e4an:O galet coolt de va att titta haha!  aja, vi vände och for andra vägen genom röbäck, tog mej iaf till skolan, va 20 min sen, men va gjorde de , glad va jag ändå.

sen for jag hem vid fyra, stannade kvar i stan efter skolan med sofisen, tog fan minst en halvtimme att gå till stan idag, jävla snöstorm får ångest. sen ska de bli så där skitkallt igen efter stormen, som de va för ett tag sen, upp mot 30 minusgrader, brrbrr, tur jag åker utomlands snart(L)



längtar efter sommar så jag får ta fram sommarskorna och va gå och va!! brun åh fin.

ansiktsbok


tja, sitter och håller på dö av rastlöshet, känner att de är en sån dag, en dag jag bara vill spy åt, vill typ skrika på alla idioter atdom ska ta sej, vill typ gå och sova och sova tills sommaren är här. vill typ nä jag vet inte. vill de mesta men pallar ingenting. riktigt less på civilisation är jag även fast jag känner att jag verkligen behöver någon här just nu. aja, de där va dagens deap talk to myself haha. bjuder på lite egopics så får ni se "facelook" hehe


tavelsjö

tjena snyggingar, kvällen igår vart ju lite småkul, for först till sofi, sen tog vi bussen till stan, träffade tessan, gick på waynes, fikade, försökte komma på något att göra. fick skjuts till tavelsjö. WTF säger jag bara. de är fan långt borta och jag ville inte dit egentligen med aja, vi for dit, skulle sova där. sen tre på natten kom jag på att jag kan ju åka till stan igen och sova hos en kompis ist, så då gjorde jag de. tänkte äta på sub med en annan kille som varit där på festen, men då va sub stängt. fuck säger jag bara. var sjukt sugen. aja, nu är jag hemma, kom hem vid tolv och har ätit mat osv. ska snart duscha, sen ska jag sova ett tag, sen ska jag nog vara med linnea ikv! myspys, här kommer en fin bild ifrån igår, enjoy



im the queen, you are my biatches. remember that. ciao

partey

ska till stan sen, chilla med tessi på waynes och fika med hon, sen hitta fest. party all night long. sen sova över hos nån. sen imöran ska jag träffa sötlinnea, hon sakna jag otroligt mkt!idag då, vakna sju, va i skolan tjugo över åtta, dryga som satan, fick igen min dator prefekt! sista vi gjorde såg på en modeshow som dom gjort i aulan, fett skojj vare, och en av dom hade najs kropp som jag vart kär i. peace and love herrå!

tråkigttråkigt

japp, har vaknat typ 5 ggr inatt och mått som ett jävla svin för min feber inte vill lägga sej, ( jävligt konstigt att man får den på natten sen lägger den sej på dagen, sen kommer den igen på natten, jävligt konstigt )
har typ legat och grinat i sängen haha, har mått så jävla dåligt + att jag är så känsligt mot allt då jag är sjuk.
aja, for till skolan idag för jag kände verkligen att jag klarar inte av en dag till hemma, de går bara inte. kom till skolan halv nio, vi började tio över nio. FAN VA OVÄRT. kunde sovit typ en timme till om jag ville. hehe.
nu sitter jag här, nyduschad, ny rakade ben, snorig, ont i huvet. pulat i mej två alvedon så jag ska kunna somna sen och är bara allmänt happy för att jag har så fina vänner.

dettta var jag idag:







nån som fattar min bildhistoria här? NÄ skulle inte tro de va







olala

ännu en dag hemma, fan va skojj. orkar inte det här, blir rastlös, får ångest, blir galen, får damp, allt som finns. det här går inte, imöran ska jag fan till skolan även fast jag är sjuk, ska smitta ner alla, mohahhaha
har hjälp mamma att passa dom andra snorungarna här i huset, vi hade ganska kul ihop, hehehehe. iaf jag och josef, sannali satt bara och skratta som om vi är nå mongoa(?) är vi ju dock inte. INTE.



you can see my heart beating, you can see it trough my chest.

trött sliten glad pigg

hm, ja va gör jag idag? sitter och tkr synd om mej själv och vill bli frisk. får ångest orkar inte ligga hemma och typ dö,äta alvedon, vatten,sova, sova, sova. bara så alla vet så vaknde jag två idag, fett skönt. ni fick lov att vakna typ sju åtta tiden eller hur? ÄGD. enda goda anledningen att va sjuk, man slipp vakna så tidigt på morronen. saknar skolan riktigt mkt faktis. tro de eller ej, låter riktigt cp men jag saknar faktis skolan:( man blir rastlös av att vara hemma för mkt faktis. jävla tessan att du skulle smitta ner mej. fy skäms påre.



bjuder på lite fina bilder jag tog tidigare idag. kommentera om ni vill ha fler..


shoppade lite idag

hehe, är ju somsagt sjuk, feber. mått som ett rövhål idag. inte kunna fått i mej så mkt mer än vatten typ. har gjort fett ont ända ner till naveln. känns konstigt, har säkert fått nåt bajs i magen. iaf jg och mamma satt vid våra datorer idag och då kom jag på att jag skulle beställa hem mitt linne ifrån hm som inte finns på affäerna här i umeå. inte vad jag har sett iaf. så det här beställde jag hem idag::

 

upptäckte att det var halva priset på den där paljettvästen så den tog jag med. riiiiiiiiktigt snygg är den!!


feber

lyckades få feber igår, har legat inatt och frysit fast det varit som en bastu i mitt rum, helt galet. det var inte så kul de inte. vi for ju då och åt på great eastern, GOTT MED MAT kan jag lova. tror mat aldrig varit så gott som då. sen satt vi där ett tag, sen for vi till min kompis ruppin och va där i typ 40min(?) kände oss inte så välkomna om jag säger så. sen kom mami och hämta mej och tessan, för hon skulle dricka vin så vi fick kila hem vid tio tiden sådär, sen satte vi oss framför datorerna och drev med killar all night long, avslutade natten med american pie och två alvedon och vatten som min kisse tog över sen. somnade väl vid 4 tiden!




bjuder på en fin bild på min bror då han hade vattkoppor i våras! peace

tjenamittbena

ciao fellas. ikv ska jag emilia viktoria sofi tessan och victoria på great easten och äta kinamat. gödagöda. första ggn jag ät på två veckor ! göda göda. sen efter de ska jag fortsätta med sopporna två veckor till men he bry vi oss inte om nu iaf. nu bryr vi oss om kinamat! GÖDA. ses där. herrå


halå

so what if it hurts me?
so what if im break down?
so what if this world just throws me off the egde
my feet run out of ground

chacha

chena bloggen. long time no seen eller vad man säger. tänkte att jag skulle trycka in ett litet inlägg här på slutspurten av jullovet. ja vad har mitt jullov bestått av då? sova, äta,dricka,julklappar,nyårsafton, och sofi typ. :D haha sen såklart har jag börjat äta soppor, ska äta dom tills jag åker utomlands så jag är snygg då är jag är där tänkte jag. min nyår var iaf hur rolig som helst, har inte skrattat så mkt på läääänge kan jag lova. vi började med att äta middag hos viktoria sen förfesta där osvosv, träffa massa roliga människor som man inte sett på ett tag. sen for vi till stan och träffa fler roliga människor och välkomnade de nya året, tog en taxi hem vid halv fyra med sofi och sen somnade vi väl vid fem tiden!

RSS 2.0