hejhej hallå ersboda

tja alla snygga. idag vaknade jag klockan tio av att mamma ringer och frågar om jag vill hem, så jag tog chansen och klädde på mej och for hem vid typ elva. sen har vi suttit i princip halva dagen idag och skrivit cv och skickat in massa jobbansökningar. har börjat fundera på att fixa ett hel tids jobb så jag slipper skolan för gott. nu är jag less känner jag, får ändå ingenting ut av skolan och om jag får ett jobb kan jag försörja mej själv. vilket känns mkt bättre.

och ja då vet jag att det är många som tkr att jag inte kommer ha någon framtid om jag inte har någon utbildning, men nu äre bara så att jag inte orkar plugga nu. jag har hela livet på mej att plugga så det får vänta. så nu har jag gjort mitt val och jag kommer hoppa av så fort jag får ett jobb och ta sabbatsår, sen får vi se hur länge det tar innan jag börjar plugga igen, vem vet det kanske bara håller ett år eller så?

nu ikv ska jag fara till sofisen och sova hos henne, tänkte stanna på vägen och köpa en ben and jerry's som vi kan smaska på tillsammans ikväll. mumsmums. nu har jag ju inte sett na på ett tag så jag sakna na gänska mycke faktis.sen imorn får jag komma  tillbaka till café viktoria efter typ tre veckor!!!  najsnajs.

nu far jag, puss alla!!


hala

hur fan kan man inte känna lukten av ammoniak. det är dagens fråga. man måste va satans förskyld då.

iaf ska jag va med min mormor ikv. FUCK YOU ALL. hon e iaf bäst i världen. puss




jag vill spola tillbaka tiden till då jag var sådär taggad på att åka utomlands och sen åka igen och göra om hela proceduren

fredag lördag söndag

igår var jag bara hemma och vilade upp mej så jag någon jävla gång får bli frisk. nu är jag jävligt less på att vaa sjuk FAKTIS. idag var det tänkt att jag skulle träffa min älskade vän linda äntligen, men hon va sjuk så he vart inge av:( men nästa helg gumman , då kör vi:):)
vi får se vad som händer ikv, antingen blir det fest eller bara ta det lugnt med några tjejer.

jag insåg nyss också att jag inte frågat mamma om pengar på typ två veckor förutom nu just i denna stund. det är jävligt bra gjort av mej faktis. jag är så duktig<3

mera

säger bara såhär, alla har vi varit små. även fast dom här inte är så gamla, dom är ju ändå tagna i somras/höstas/vintras. inte ens ett år gamla typ







har jag förändrats?

alla som ser detta måste svara. hihihi





eller?!

jag just nu..



i feeel better

FREEEEDOM

nja kanske inte. jag är fortf sjuk som fan. och det suger. har fett ont i magen men jag har inte spytt än:D:D
fast dock har jag bara ätit ett rån och två klunkar fruktsoppa idag. så det finns väl inte så mkt att spy upp. haha
nej vi ska hoppas att jag är frisk imorn eller hur?! så jag får något att göra i helgen. men just nu känns hoppet ganska svagt. :( men lite hopp finns. liiiiiite hopp. får väl annars ha en lets dansa och melodifestivalen helg ist. TJIHO va rolit. justja, robert kragh  ifrån umeeeå han som va med i idol ska ju va med i melodifestivalen på lördag. hejjahejja. hehehehehhe. hatar melodifestivalen. aja.. ska ta det jääävligt lugnt nu. puss alla peace



och mina läppar är galet uppsvällda också och är torra och hemska:(

mej just nu

sjuk som jag är



ja jag har mössa på mitt nytvättade hår. jag fryser förfan



sådär känner jag mej just nu..



sådär också




men lite humor har jag kvar. HEHE. puss alla hejdå

KUL

okej för att klargöra allt för alla, har nu ätit penecillin typ tre ggr på ett halvår, penecillin sänker immunförsvaret galet mkt, och innan jag åt det så hade jag redan jättedåligt immunförsvar och har haft det hela tiden, ( var nära att dö en gång för att jag vart så sjuk ) sen då jag va mindre så åkte jag in och ut ifrån sjukhuset och gjorde tester och åt medicin osv.

NU IAF. så slutade jag äta penecillin för typ tre dagar sen, och har typ fått öroninflammation i andra örat nu, som jag kanske redan skrivit. och har legat nu i tre dagar och haft jätte ont i örona, halsen, inte kunnat andas osv, hade feber i söndag också. 

OCH såklart igår, sitter min bror och spelar spel, och helt plötsligt spyr han!!! han har fått vinterkräksjukan. det kändes ju jättebra.... not. har hållt mej undan ifrån han och typ törs inte röra något utan att inte tvätta händerna efter. idag kom peter hem och SPYDDE. fan. sen nu har mamma puka också. nu är det bara jag kvar.... för jossan bor hos mormor i veckan.

vad fan ska jag göra. jag vill inte få vinterkräkis igen:(:(

någon som vet något om vinterkräksjukan osv?



snodde ifrån millans blogg

förresten

det här måste vara världens bästa låt<3


lina vill ha update

lina vill somsagt ha update och hon har gnällt som en stork idag. så tänkte att jag ska vara snäll och visa att jag är den mogna i det hela och uppdatera. ja, jag tog mej tillslut hem ifrån canaria. eller tillslut och tillslut, ville egentligen inte hem! ville stanna, de va fan inte roligt att komma hem till 20 minusgrader då man bott i 30 plusgrader i nästan två veckor. men dock var det ganska skönt att lägga sej i sin egna säng och träffa alla vänner igen!  nu har jag tyvärr åkt på en jävla sjuka igen, och fått galet ont i örona igen, tror jag håller på få öroninfektion igen:( hoppas inte, annars måste jag ta en ny penecillinkur, alltså fjärde gången på mindre än 6 månader. inte rolit. aja, uppdaterar mer sen, imorn typ:) puss alla



jag tkr de är najs att jag aldrig behöver redigera bilder, ändå blir jag fiin på foton:D:D:D
fast det kanske är för att jag är brun, då blir alla finare haha


(L)

jag ar kar, jag har hittat min soulmate.

forresten sa stanna jag till tidigast onsdag, mitt ora ar fortfarande daligt. NAJS typp. da far jag mer tid till honom.<3

dag 6.

nu ar det bestamt att vi stannar 4 dagar till for att mitt ora inte blivit bra. lakaren vill att jag stannar har pa canaris till iaf mandag, men eftersom vi intekommer hinna med nagar flyg pa mandag sa kommer vi stanna till tisdag om det gar nagat flyg da som vi ryms i! sa tyvarr umeoo. vi ses inte imorn. ett par dagar till far ni sakna mej!





ps. i know im beautiful. and that you love me biatches

dag 5.

angest angest angest. har legat och gratit hela natten for att jag fatt en javla oroninfektion. imorse gick jag och solade vid elva, klarade en halvtimmesen gjordede sa javla ont att vi fick lov att fara till narmsta sjukhus. lakaren fragade da vi skulle hem jag svarade lordag, han ba: hahah good luck with the flight. jag ba: :(:(:(

sen gick vi in i rummet dar och undersokte mitt ora. sen sa lakaren att de var en svar infektion massa var i mellanorat osvosv. slutade med att jag fick tva sprutor pa ena skinkan, smartstillande, sen fick vi hamta ut tre olika tabletter som jag ska proppa i mej. haha aaa att de ska handa just mej kanns sa himla vantat ocksa. jag ska alltid raka ut for nagot., sa nu are typ tredje gangen jag ater penecillin pa ett halvar, not good not good sager jag bara.

iaf, vi ska till sjukhuset igen imorgon och om mitt ora inteblivit battre da sa maste jag och mamma stanna har pa canaris nagra dagar till. HOPPAS TYP!!!hahaha, lite gladje far man ut av det onda iaf haha.

idag har det varit ganska mulet sa ingen solning for min del tyvarr. dock har vi varit pa playa de ingles jag och mamma, kommat in hard rock cafe najsnajs. SEN HADE DOM SUBWAY MUMS JAG VART HUNGRY. ska kopa en macka imorn hade jag tankt da vi aker tillbaka dit.

aja, de dar var typ min dag. hoppas ni har det bra i kalla sverige era vita manniskor. ;) haha puss

dag4.

idag vaknade jag atta, SAAATAN VA TROTT JAG VAR. men vi skulle pa marknad sa fick lov for den oppnade nio. vi gick och at frukost, sen for vi ivag, kom hem vid typ ett tiden, fick med mej hem tre armband och ett linne, usch va mycket folk ska va upp i en. haha vart omringad av 5 spanjorer dar ocksa som tyckte jag var "mama mia" hahahah.
euw.


sen for vi hem och la oss i solen och steeeekte, min badvakt var inte dar:( men vad gor de. jag hitta tva nya. hihih
gick ut pa en prommis sjalv sen da de vart lite mulet en timme, gick till shopping centret for att se om jag hittade nagot roligt dar. pa vagen hem, stannar tva killar med deras bil och borjan kora sakta  brevid mej och sager: kzzkzz kzzkzz. suckar och gar darifran. fan va alskad jag ar har. hahaha aja.

ikv ska vi ut och bowla, aka tivoli och sakert dansa eller nat, fa se vad som hander. ha de bra i kalla sverige. puss

dag 3.

vaknade halv nio, gick och fikade, sen drog vi ivag till stranden, fick ta en kikelipik pa min badvakt forst. det kandes bra hihih. sen da vi kom till straden kom de fram en spakvinna som ville spa mej om jag offrade nagat?!?!?! lord va laskigt. gick ivag iaf. sen sa sag jag typ badvaktens tvillingbror som havvakt?!?!? fan va snygg holl pa do typ. hahah. varsta baywatch andan typ. jag lag iaf dar att bra tag och ragga pa han med ogonen. hihih.men ska inte vara otrogen med min badvakt. sen da vi kom tillbaka var min badvakt glad over att se mej. han log och nicka och jag log tillbaka. sen hoppa jag i badet och busade lite. sen borjade de blasa sa gick upp och nu sitter jag har. ska snart ga tillbaka till badvakten. kanske ge han en glass eller nat annat? ;)

aja, ikvall ska vi ut pa en pub och va med i en kareoketavling och dansa rumporna av oss! hahah. uppdaterar mera imorn. puss alla ha de bra i varma sverige

dag 2

1.steg upp halv nio och gick och at en ljuvlig frukost. var dock inte sa hungrig sa lamnade mer an halften.
2. skulle fara till auqaworld men orkade inte och stanna hemma vid poolen och solade hela dagen. har skaffat ett ragg pa poolvakten ocksa!GAAAALET HET KANSKEEE. and he likes me to kan jag lova.
3.gick och duscha, gjorde mej fin, badvakten drog hem...... fasen., men han kom tillbaka imorn, men da ska vi till stranden:( men far traffa han pa onsdag ist. hihihi
4.gick och at middag, mumsmums, at nastan inget nu med, vafan hander med aptiten da de ar varmt? man ar ju inte sugen pa nat.
5. gick forbi fotbollsplan och kolla snygga boys spela. sen gick vi till holidayworld najsnajs vare dar;)
6.nu sitterjag har och ska snart ga tillbaka till dom andra


dag 1

tja, igar kom vi fram till mas palomas typ vid tio over elva. det var fan galet najs att kunna ga ut ifran flygplatsen med BARA linne och leggins pa sej och inte frysa ett piss. nu inser man hur mktman saknar sommaren helt arligt. idag vaknade vi klockan niooch gick och at frukostbuffé. gottt kan jag lova. sen gick vi och tog varsin solstol och jag har iprincip legat dar tills nu da jag kande att jag behovde en paus. ikv ska vi ga och utforska resten av denna vackra o. ska ta en prommis nertill havet osv. aja, uppdaterar mera imorgon. har ingen datortid kvar. puss och kram alla dar hemma!!

typ tre timmar kvar tills vi är på flyget?!?!

galet najs, håller på dö av ångest samtidigt. jättenervös.  känner att de hade vart bättre om vi åkte bil men då hade det tagit typ 100dagar så nu får jag leva med att vi ska åka läskigt flygplan. (nej jag har aldrig åkt flygplan som sagt) hoppas ni alla önskar mej lycka tll att jag kommer överleva osv. haha kommer sakna er med. speciellt Lillen, sofi,lina,emilia,marcus,(det är kul att vi hittat tillbaka), tessanbitch och alla andra. men va inte ledsna, jag kommer förhoppningsvis tillbaka om en vecka. :D och då är jag brun också föhoppningsvis. puss älskar er alla. kommer nog uppdatera ett inlägg varje dag får vi hoppas!





HEJDÅ SVERIGE IFRÅN MEJ, SES OM EN VECKA. FRED UT KRIG IN. HERRÅ

to give you just a little piece of my heart


helt meningslöst

sitter på skolan, har hur tråkigt som helst, känner att jag inte är på humör. är irriterad på några. vill hem och sova, vill utomlands och sola nuuu!! åå sjukt less på matteläraren också. vi hade matte i över två jävla  timmar idag. jag orkade verkligen inte jobba mer, då satte jag mej framför datorn, börjar spela spel. då kommer han fram och säger att jag ska börja jobba matte,

J-jag orkar inte jobba, blir raslös
G- no ska vi jobba matte
J- jamen jag orkar inte säger jag.
G- men ta paus och sen jobba, sen ta paus och sen jobba
J- jaa men vad tror du jag tar just nu då?
G- lägg undan datorn på lektionen och jobba matte
J- MEN, jag orkar inte jobba mera
G- men kan sitta med dej och jobba matte
J- ..........jag ska inte jobba mer matte.
G-lägg undan datorn så jobbar vi matte
J- jag blir rastlös av det och vill inte jobba mera.
G- men lägg undan datorn
J- men om jag gör det kommer jag gå ut och gå istället
G- varför då?
J-DÄRFÖR JAG BLIR RASTLÖS

sen gick jag ut ett tag, sen gick jag in satte mej längst bak i ett hörn typ och satte mej framför datorn igen och fördrev tiden och tillslut var mattesatan över. tacka gudarna för det.

canaris

har börjat packa till canaris ikv, än så länge är det typ bara skor och en väska där i men de börjar se bättre och bättre ut:) ska köra igång en tvätt maskin med massa linnen och sånt snart så jag får packa ner de imorn! har ni något tips på vad som är riktigt viktigt att packa ner?:) iaf, köpte ju hem min bikini igår, lyfte upp den idag och upptäckte att mitt huvud är lika stort som kupan på min bikini, fan ska skojjsigt ändå. hahahah, och här är bevis




haha ja jag vet, dålig bild, men min lampa på mitt rum har pajat så vad gör man? men ni ser ju lite iaf:D

fuck

jag verkligen älskar att man har haft feber och hosta hela natten bara 4 dagar innan man ska utomlands, det är jättekul. hoppas jag är sjuk hela veckan där också .-.-.-.-.-.- näää fan va arg jag blir. less nu. peace out hejdå


RSS 2.0