erik hassle - jag är en vampyr

linnea min vän tipsade om den är och den var faktis bra! :) enjoy



kanske inte någon favorit

alla som var på kulturnatta och såg modevisningen, minns ni medelsålders gubben som fick sjunga direkt efter och modellerna kastade ut skivor ifrån hans nyaste singel men han fick tillbaka typ alla upp på scenen igen? han var ju med i idol för några år sedan då juryn sa att sångare var verkligen inte hans grej. men han gav sej inte. haha. men jag tkr iaf han borde ha gett upp. han är ju ändå i 40års åldern, och vem lyckas med sång så sent på livet? det är nog inte många.
här är iaf hans nya musikvideo nice va? hahaha

checka in typ 2.05 hans fina move där. otroligt säger bara OTROLIGT



skolaa

sitter på skolan nu och har hål till ett. ganska skönt faktis! mår så himla dåligt i magen och huvudet, har ju inte ätit ordentligt på hela veckan så. men börjar nog må bättre sen igen:) tänkte att jag skulle lägga in lite music som jag lyssnar på just nu. enjoy!


ayo technology

vilken är bäst? orginalet eller då milow gör den? tycker faktis båda två är sjukt bra. men milow är ändå snäppet bättre.

här är iaf orginalet!





och här är milows version!




ny kategori!

fixat ny kategori, ska försöka få in dom förra inläggen med musik på den också, men de lär ta ett tag vet inte hur man gör.

iaf, gick ju ut och gick idag, älskar den här låten, blir alltid så peppad av den så de äger verkligen.

har så mkt att göra now a days.

not. orkar bara inte göra alltid på en gång, det känns lite jobbigt faktis. tex, började inte blogga idag förrän nu. men ni dör nog inte. så viktigt är verkligen inte. iaf, köpte ju nya SNYGGA skor igår, 10centimeter höga klackar och underbara. känner mej så fiin i dom :* 500kr på D.N.A. "men snälla härma mej inte nu igen"




fina va?:)

Lee Redmond

om ni vill se något galet, titta det här! hon har inte klippt sina naglar på 27år, jag klipper aldrig mina heller, dom går av hela tiden, vafan hennes naglar måste ju va starka som sten!!! fast dock skulle jag verkligen inte vilja bli känd på att ha världens längsta naglar. då väljer jag nog att sikta på något annat.


miss teen world 2009

nog finns de väl vackrare? inte för att hon var ful. hon var hur fin som helst. men finare tjejer finns det.


lina medina

den här flickan fick barn då hon var endast 5år!!! galet, jagm inns att jag läste om de här då jag var typ 10år eller nåt, men ingen trodde på mej. men nu hitta jag igen de :O hon fick sin första mens då hon bara var 8månader, sen blev hon våldtagen som liten och blev gravid. ganska hemskt faktis. pojken hon födde trodde hon var hans storasyster tills han blev tio och dom berättade för han att de va hans mamma! helt jävla galet. där har vi en ung mamma


linas kvällsbok

hejhej bloggen. sitter här och mår skitdåligt och är jättehungrig, har nu inte ätit riktig mat på två dagar. känner att kroppen börjar säga ifrån riktigt mkt! sitter och ser på linas kvällsbok helt för mej själv i soffan ganska mysigt, klätt mej med massa varma kläder osv.


lurad!!!

eller viss del är sant, jag var på möte idag med ett stort föreetag, men inte för att dom ska annonsera på min blogg. utan för att jag ska börja jobba där måndagar och tisdagar. jag ska börja jobba på kappahl! gud va kul asså:D så nästa måndag börjar jag jobba. förlåt för ingen uppdatering idag, men har varit skittrött och sen varit på stan osv. uppdaterar mera ikväll! cya


möte

nämen kan ni tänka er att kända företag redan vill annonsera på min blogg så jag får tjäna riktiga pengar?;)
ska på möte imorgon klockan 15.00 , wish me luck :D:D



vintern förra året. - jag har förändrats mkt ja!





toccara

alla ni som sser på top model repriserna ibland! VAFAN HÄNDE MED TOCCARA? alla som är med i top model försvinner ju typ efter det. men toccara kolla lixom. hon blev är sex ikon för män ist. shit.



liten sammanfattning!



i helgen hade jag ju somsagt tjejfest med tessan, emilia, linnea, victoria och linda! och tessan blir alltid finast på bilder;)



ah juste, jag åt sushi också!hah, jag är ju nästa storbloggare ;)



sen i lördags så åt jag middag med linnea sandlund i stadsparken! sen lite fika osv. hur mysigt som helst.vi pratade på ganska så länge faktis!
'




i söndags så fyllde jag år!!!!! WIHO:d fick massa pengar, och presentkort och mascara! mer kommer idag ;););)



sen gick jag och hanna åh åt på great easten som att fira att vi fyller år. vi fick gratis efterrätt de ägde!! och vi gjorde en liten parodi på hon den där amandravardet.blogg.se. HAHA OMG



uppdaterar senare! puss

michael fox,

känner ni igen den där mannen? han har varit med i massa tv-serier osv. sitter och tittar på han nu i oprah om hans sjukdom som heter parkinsons. man kan som inte sluta röra sej osv. man skakar hela tiden och ibland kan kroppen låsa sej så man inte kan röra sej alls. ganska hemskt. man tynar bort av sjukdommen. det är en hemskt sjukdom. iaf så har han den, och han har haft det sen 1990 :O så otroligt att han har klarat av att göra så många olika jobb även fast man lidit av det eftersom man kan verkligen ha så ont vissa dagar tydligen. aja, tkr han är sjukt stark iaf!


bästaa

jag har haft en jättebra dag förutom att jag känner att jag börjar bli sjuk:( inte bra inte bra. men förlåt för att jag inte uppdaterat haha. iaf, blir mer imorn orkar inte idag! nu snart kommer victoria och emilia och ska fira mej. HERRÅ!

JAG ÄR 16 JAG ÄR 16


gäääänska cool



haha, ja de finns ju roliga tatueringar va?

den bästa reklamen i världen

enligt mej själv allså


hahahahaha

sådär slutade min kväll igår!


12 timmar kvar fuckers!






kollade igenom mina få kommentarer

och hittade en fråga om jag inte har svarat på, så "tjena" om du läser de här, så får du ditt svar nu!

tjena om paaaus: hej jag tycker din blogär super bra :D
jag undrar bara varför gjorde du och din pojkvän slut?


svar: vi bråkade mkt osvosv. vi passade helt enkelt inte för varandra! det var jättesvårt i början av våran break up. och vi har ingen kontakt nu heller .men glad är jag ändå!


my look for tonight

jag fyller ju år på söndag, ikv blire tjejfest precis som förra året. helt perfekt!





marilyn monroe

hennes gener skulle inte va fel att ha va?



ny inspelning!!


härliga bilder.

kan ni tänka er attt de här är bilder för vad som var inne mellan 1940 och 1950 ? alla dom här bilderna är tagna då. det är ganska facinerande.








imorn börjar "allvaret"

har ju haft tre lallardagar på östra nu. men imorn börjar dom riktiga lektionerna, de känns faktis bra. vet man att man får börja jobba snart också vilket jag taggar jättemkt nu också. sen kanske dannis (min bästavän då jag var liten) börja i min klass också. ännu roligare!  aja vi får se hur de blir.

såg en liten bit på de där programmet då dom bygger om huset till fattiga familjer i usa, extreme housemakeover eller vad de heter. de va en famlij som hade blivit offer för en tromb. den hade tagit hela huset +källaren. och då mamman skulle skydda barnen hade hon skadat sej så mkt så hon förlamad. hoppas dom fick ett jättefint hus!


jag saknar redan sommaren..



  jag saknar stranden

jag saknar havet

  jag saknar att vakna när jag vill

  jag saknar mitt sommarjobb

  jag saknar alla konstiga och roliga kvällar med dom bästa

  jag saknar att sola

jag saknar nattbaden

 

jag fyller år snart!

Jag fyller ju snart 16 hela sommrar !! ( ja de är sommar tills jag fyllt år) alltså 23 augusti. skulle gärna velat fylla år lite tidigare men nä.så blire inte.  var ju egentligen beräknat 2 augusti, så jag var ju ganska sen. jävla sena jävel jag var då.

min önskelista!

SYSTEMKAMERA!

Tavla på Lillen!

Pengar!

Utomlandsresa såklart:]

Massa nytt smink!

Tatooo

Har jag glömt något?



underbart



favosång just nu!

lakan kan göra mkt!

vi använder ju såklart lakan i sängarna, över kudden, på madrassen och på täcken. eller kanske tar med oss ett lakan då vi ska på stranden och ha någon att ligga på? iaf, den här fotografen använde lakan till en annan sak, nämligen att fotografera då dom slängs ut i luften! och det blev faktis riktigt fina bilder också. men såklart blire de, hon är proffisionell fotograf. Jane Fulton heter hon!






tycker speciellt den första bilder är häftig, ser ut som en svan som ska landa, riktigt coola bilder!

känner redan att jag är less på skolan.

jag vill ha tillbaka teg ccentral, eller jag vill ha tillbaka sommarlovet. fan de gick för fort. och jag kommer yra runt på the new school i två år, och sen behöver jag inte ens gå i skolan, bara jobba? men okej,de känns jävligt skönt att få jobba nu nåra dagar i veckan osv:) som få komma bort ifrån skolan åh allt. men jag känner ändå tyo värsta saknaden till grundskolan. haha. nu är man minst på skolan igen. haha. aja de går nog över efter några dagar/veckor/månader. får se:)


fruktfrukt att älska!

tjena bloggggen ! sitter och äter grönt äpple, helvetet så gott det kan vara ändå? jag har alltid varit galen i gröna äpplen, då jag var liten åt jag alltid äpple. om mamma köpte en påse med äpplen var dom slut på bara några dagar, absolut favosar var dom! frukt över huvudtaget är jättegott. linneaa lärde mej ju att äta fruktsallad i massor i sommar också. mums va gott de är!








ganska coolt vad man kan göra av olika saker ändå?


första skoldagen!

vaknade typ klockan åtta idag, OOJ va jobbigt säger jag bara. jag har ju vaknat tidigast tolv typ hela lovet så. drog till min nya skola och blev uppropad i handel då. sen då vi väl sitter inne i klassrummet står jag och en till tjej inte med på listan. men dom sa att dom kunde ha glömt det. men icke, så var de icke. snackade med dom just innan vi skulle gå på lunch, oich tydligen så skulle dom som fått lärlingsplats vara i ett annat klassrum, så jag hade alltså gått till helt fel hah. men aja de löste sej tillslut. men nu ska jag äta middag. hör av mej senare! puss


sugen på flytta?

kollade runt lite på datorn, och hittade några tips på hur allas framtida hus kanske kan se ut? det finns verkligen konstiga former på hus nu. men man vill väl inte vara som alla andra heller? si sådär sticka ut med sina lyor kan ju också va ett bra sätt att visa att man inte är så vanlig och svensson svensson.




kanske ett upp och nervänt hus skulle passa?



eller kanske ett hus som är byggt på en stor påle? något som är intressant va?



eller den största höjdaren, hus som flyter på vattnet. skulle väl va något? om man är sugen på att flytta så tar man a med sej huset också. billigt och bra!


färga håret

nu har jag äntligen varit och köpt hårfärg och leggins, ska färga håret nu snabbt så de lite syns så mkt utväxt imorn på skolan! så tänkte lägga in en förebild nu så får vi se om de blir någon skillnad på de hela! ja juste, har provat på mittbena idag också. tyckte de var ganska fint faktis men är lite skeptisk på de fortfarande. får prova de nåra dagar eller nåt. se om jag kommer in i de. har ju så mkt virvlar så de är jättesvårt att få det på plats utan att de kommer ut en bula lite här och där. men har kommit på ett litet sätt att göra de, fläta in luggen och sätta fast den på sidorna, då får man ju samtidigt som lite mer frisyr på det. så då tänkte jag till och var lite smart va ;) nu får ni vänta och se hur de blir! pusspuss/ jaov




tandläkaren!

tjooo snygging. for till tandläkaren idag vid halv ett idag, och sen inte haft någon tillgång att blogga förrän nu. men iaf, då jag for till tandläkaen så var mina tänder bara finfina. sen så gjorde dom ett bettest på mej eller vafan de heter och tyckte att tänderna närmast framtänderna var lite långt bak och ville att dom skulle tryckas ut. (det vill jag med för den delen) men skulle behöva ha tandställning i flera år sa dom då om de skulle fixas. så vi får se hur de blir, dom skulle kolla vidare på det. for till zoocenter och köpte hundbalsam osvosv. men ja, vad ska jag mer säga då? har skitmkt att göra idag men skitlite har blivit av. ska snart fara och köpa hårfärg och sola nu också innan skolan imorn. så jag ser någålunda fresch ut, känner mej typ sjuk. stackars mej stackas mej. bloggar mer senare!  see you later / jaov


hard work?

kollade runt lite på internet och hittade bilder på ett ishotell i jukkasjärvi? asså tänk vilket arbete att bygga på de där isiga hotellet. dom måste väl ändå bygga ett nytt typ varje år, för det smälter väl ändå ner? eller jag vet ju inte vart jukkasjärvi ligger, det kanske är vinter där året om? who knows? tänk dej att välja att fara på semester till ett ishotell ist för något varmt land? då föredrar jag nog att fara till ett varmt land, är ganska less på kylan!





ska nog fara till linda ikväll också. får se hur det blir av det. måste sluta regna annars vägrar jag köra med moppen. verkligen storvägrar, senast jag körde i ett sånt här oväder så kraschade jag och jag har inte planerat att krascha igen heller för den delen! nu ska jag gå och byta om. cya later/jaov

fortsättning på min sommar!

nu ska jag fortsätta lägga in bilder på min sommar tänkte jag. kom nyss hem, fast de fattade ni nog ändå men tänkte att jag skulle upplysa er om det!


har haft filmkvällar med min sötnos linnea! har varit riktigt roligt och hon har lärt mej att äta sushi, (halft)



träffade på en ful äcklig larv som min bror hittat.



jag kom på tillslut att jag kan använda mitt gråa linne utan att knyta upp det. grattis till mej grattis till mej



såg harry potter med rebecca, den ägde. fast slutet sög dock. gandalf dog....



och haft måångamångamånga mornar  då jag känt att ligga kvar nästan hela dagen. nu orkar jag inte lägga in flera.
hör av mej sen idag! love you all/ joav

stöcke 2

fortfarande i stöcke gullungar! ska snart fara hem och då får vi en riktig uppdatering!

i stöcke!

hej sötnosar, orkade ju dock inte fara till norrmjöle som de va sagt först. var ju strandfest där osv. for till linnea istället. har inte sett henne på hela sommaren så kändes kul att få träffa hon nu! nu ska vi sätta oss och se en film och äta popcorn och dricka spriten förfan. nä inge sprit för oss. vi är för unga. :):):) aja, hör av mej mer imorn tep. love you all /jaov

 e

ny inspelning!!!!

nu har jag gjort en ny inspelning då jag sjunger! säg nu vad ni tkr och kom med förslag på vad jag ska sjunga nästa gång! :):)



fortsättning

minns inte allt jag  skrev i senaste inlägget men ska fortsätta sammanfatta min sommar nudå!
det var ju en kväll för inte så längesen som vi alla tjejer for till subway efter tio och åt. efter det skulle vi fara till nydala, på fest och träffa folk! vi far ifrån stan vid elva ungefär, kör till ersboda och hämtar upp en kompis där. efter det skulle vi tanka och efter for vi till nydala. for in på en väg där, och fick veta attt vi kört fel(?) så då vände vi och körde andra hållet ,en bit in på den nya vägen fick veta att de ändå varit rätt väg! sjukt ovärt. sen då vi väl kom fram var ju polisen där, då var klockan ungefär halv ett, så då hade vi kört i en och en halvtimme.



jag adine och emilia tog en liten tjejkväll hemma hos mej. fruktsallad, fruktpaj och grädde. sen drog vi ut på en prommis mitt i natten och gjorde roliga filmer, oj så kul jag kan ha med er två!



amen juste, jag har ju sommarjobbat i sommar också, tre veckor i ett stall brevid travet. fick ta hand om fyra hästar,
sim circle, chansen, nordglöd och viggo viking heter dom. tog mest hand om nordglöd eller glöd som han kallas, han blev helt klart min favorit. fick min finfina lön efter sommmarjobbet också. men har fortsatt att fara dit åh köra och rida nu efter jobbet.




jag vet jag förstörde bilden, den var värsta fin på simben, sen kom jag åh laallade till mej där asså.

uppdaterar mer sen! love you all/jaov

JAG ÄR TILLBAKA!!

HEJ IGEN ALLA FINFINA! im back, jennifer är back. jaov is back förfan! nu är sommaren strax över så hade tänkt att börja blogga nu igen! idag tojohoho. hade tänkt att sammanfatta min sommar, början sög verkligen, mitten sög verkligen. slutet var helt underbart bra! har ju varit så jävla dåligt väder nästan hela sommaren så inge mkt har blivit gjort. har typ inte varit ensam någon dag alls, men de har alltid varit så otaggat. har inte fått fara någonstans i sommar heller. så de kändes inte så kul de med. men jag får vänta till nästa sommar. lite bilder ifrån min sommar kanske ni vill ha? jo här kommer lite bilder. puss på er! uppdaterar mer senare. love you all / jaov


for till en liten stuga typ just innan övik, helt öde med min älskling linda!







chillat med min absolut bästavän hanna massor med gånger! alltid lika roligt också!









varit på bettnes med emilia, och gjort massa andra saker med hon också för den delen!





sen berättar jag och visar resten senare idag:D!

RSS 2.0