gott

nu ska jag allt visa er min favorit hemlagade mat som jag äter minst två gånger i veckan typ. kallar det för räkslafs med ris. för det är typ det som det är. mina ingredienser i denna utsökta maträtt är
räkor
purjolök
paprika
cream freiche
ris
vitlökskrydda
ganska simpla ingredienser egnetligen. men slutresultatet smakar som på en 5stjärnig resturang. såhär ser det ut steg för steg
GOOOOOTTTTT

yes

det är hockey. yes hejjar såklart på skellefteå aik. bästa laget någonsinNNN... menar det
sitter brevid mamma i soffan och chillar, vi har suttit och skrattat åt sannali som gått och lekt gammal gubbe här. otroligt gullig. sen längtar jag hem jättemkt också. hade lätt kunnat fara hem idag och varit med moa eller nåt idag istället. men jaja jag ska passa på att umgås med familjen medans jag kan!
vet att det är en ganska dålig bild men... jag och moa ska ha barn ♥

hohoho


arg

jag hatar dom som säger en sak, sen går dom och säger att dom inte sagt så, och försöker få sej själv att verka oskyldig fast dom i själva verket inte alls är det. jag har gått över det jävla småbarns stadiet. om jag inte kan stå för det jag gör så säger jag ingenting istället. om man säger att man inte vill ha något med en person att göra, då ska man inte ha det heller. då ska man inte heller få det som att man aldrig sagt det heller, att man varit sån himla bra person genom allting, fast man har betett sej som en idiot rent utav. nej nu blir jag arg

ååååååå

igår då jag satt och snacka med mina fina vänner börjar jag ångra att jag ska vara här hela helgen, vill typ hem till umeå igen:( men det får bli nästa helg istället. och måste låta min kisse få ha kul hos marianne och kenneth också.

åh vad händer

har fått en ny låt som jag lyssnar på hela jävla tiden, gissa vilken det är? ingen kan gissa rätt
Anders Johansson – Vargen
hur fin som helst♥

jag och min katt

jag och min katt har ett speciellt förhållande. vi kan sitta i soffan och jag sitter och kliar han till exempel, han kurrar och så. sen helt från ignenstans ska han attackera mej och bitas och rivas. han går ifrån ängel till bitch verkligen. sen då jag går och sover går han alltid och sover, sen vaknar han då jag vaknar. och han ligger på exakt samma ställe hela natten tills jag vaknar. ganska gullig. vi har värsta hatkärleken, ibland tkr jag om min katt, ibland vill jag typ skjuta han. speciellt på morgonen då man går runt och är nyvaken och halvdöd och han förföljer varenda steg man tar och skriker och mjauar. drygt. det är min katt det. det är jag som har uppfostrat han.  tur han är tyst då han sover
han skriker till och med då man tar kort

naw

josef och ullis ska ha barn ♥♥

storasyrran

hihi jag har blivit storasyster igen! så nu har jag 5 småsyskon. helt otroligt haha! lillabebisen kom klockan åtta på morgonen igår och vägde nästan 4kg!!!! ojojoj
välkommen till världen!!

ja

idag är ingen vanlig dag, den är inte som alla andra dagar, idag är en dag som jag ska göra saker som jag inte brukar göra. ska jag det? hm. kanske inte. idag var det andra skoldagen efter jullovet, det var otroligt kallt ute men jag tvingade mej ut i kylan ändå för att inte missa min enda lektion har jag på fredagar. men det är sånt man får ta då man går om. jag drog till skolan tjugo över elva, kom hem tjugo över ett. känns det värt? nej. plus att det känns som att jag åkt på köldskador för mina låt värker fortfarande så där illa då man fryser, och klockan är ändå halv fem. det borde ha gått över. men icket. ändå hade jag satt på mej långkalsonger (?) (varför har jag sånna hemma ens?) (för jag inte vill frysa mej för det ändå) under mina leggings, men frös ändå.
nu snart ska jag dra mej mot teg och möta upp min snälla farbror johan och äta middag med honom. sedan efter det vet jag inte om jag tar en spontantripp till skellet eftersom min mor ska snart ha barn, eller om jag drar på fest med ullis eller om jag bara sitter hemma och hoppas på fint besök. man vet aldrig. måste tillägga att min katt har en "thing" för påsar. han ligger och sover i min accentpåse just nu. mysigt värre. ett eget litet tält.

the studio

♥ jag och moa har varit på the studio ♥
från en skala 1-10 hur fin blev vi? jag tycker 10♥

fiskprata

sitter och lyssnar på min sköna svenska hits lista på spotify! kanske det bästa i hela världen skulle jag väl vilja påstå. men det är en världslig sak mot för vad jag har varit med om idag. absolut ingenting!!!! det här lovet har varit otroligt jävla lugnt känns det som, jag och moa har typ suttit i mina soffa i en vecka känns de som, fast vi har faktis varit ute och ätit, vart hemma hos hemma, varit och fikat assnabbt osv. vi har även varit på en förfest och låtsas som vi druckit rent fast det var ramlösa. hiihihihihi ja emilia och alla andra gick på det. otroligt mkt vi skratta åt det efteråt!!
funderar på att dra till skellefteå imorgon eftersom moder ska få en till unge snart. tänkte stötta henne dom sista dagarna tror jag, hon är ju så söt.

moa min vän

tjenare bloggen! tänkte att jag kanske ska ta och uppdatera lite här. jag vaknade typ halv ett idag då mamma ringde och berättade att hon skulle boka en resa åt hon mej och min syster till turkiet den 18augusti ♥ kommer bli asnajs!!! då är jag alltså utomlands då jag fyller 18år, ni anar inte vilken fest det kommer bli då!!!!! vart jättejätte taggad nu!
i veckan har jag typ bara varit med min fina moatoa. men ullis också. det har varit jätteskönt, har aldrig sovit ensam. gillar inte att sova ensam.  sen har jag ju äntligen fått tillbaka internet nu också, pustar ut typ.
nyåret var en riktigt hit också förutom lite tjaffs som hände. men annars var den riktigt riktigt rolig faktis. mitt nyårsligg blev lina wikner ( vi låg inte om ni undrar ) snuskhummrar:S:S utan hon sov hos mej. vi började våran nyår hos anton med god mat och roligt sällskap. sen drog vi vidare till ön och viktoria, samma där. roligt sällskap! sen for vi ju till stan på tolvslaget, då träffade jag på linan och vi for till mariehem på efterfest, tippar på att vi kom hem typ fyra på nyår:)
ikväll ska jag åter igen vara med moa. ska träffa hon på stan om en timme, sen ska vi gå och äta på costas, så underbart gott. men dyrt, men det är jag värd tycker jag. ibland får man lyxa till det. sen efter det drar vi hem till mej och myser, så om någon vill joina oss äre bara att höra av sej!
men nu måste jag gå och göra mej klar!!!! hejdå sötnosar

RSS 2.0