hihhi

igår kom ullan till mej och vi snackade massa gossip, kul va de. sen gick vi och la oss och såg på vänner tills vi föll in i en djup prinsess sömn. sen vakna jag mitt i natten att ullis fick massa telefonsamtal och sms av sin syster som var arg att hon hade tagit hennes skjorta, vilket inte fallet var.
sen imorse drog jag iväg på dagiset som vanligt, älskar alla småungar där så söta ♥
efter det for jag in mot staden och gjorde några ärenden, sen hittade jag världens sötaste skor åt sannali, ett par klackiskor, ( fast jätteliten klack men ändå) världens sötaste skor, oche ftersom hon alltid brukar gå och tjuva mina skor så tänkte jag dom här måste hon få. dom kostade ändå bara 100spänn så vadå lixom. hon förtjänar dom, lillprinsessan, så nu har hon ett prinsesstält och prinsess skor tills nästa gång vi ses.
storlek 24, hahaha

kikade igenom bdb igår

och hittade riktigt roliga bilder, och här är bara ett fåtal av dom. resten finns på facebooken.

tjuva av millan

Namn? Inger Angelica Jennifer Andersson heter jag. förut hette jag janze i efternamn men har tagit bort det och tog min mammas efternamn. Mina andranamn är efter mamma och mormor som jag fick för att mamma vart sur på farmor då dom skulle döpa mej, för att farmor ville att jag skulle heta efter henne åh sånt, men jag hade fått deras efternamn så då ville mamma jävlas och bestämde att jag skulle heta inger angelica. (onda mamma) hahaha. det är iaf vad hon har berättat.

Favoritmat/ äckligaste? favvomaten är lätt grillat eller mammas kända cashewnötlax:D äckligaste är blodpudding, jag kan inte ens se på det så vill jag spy. vet inte varför, älskade det då jag var liten. 

Musik jag lyssnar på? jag lyssnar på allt möjligt faktis, men nu på slutet har jag börjat digga svenska hits riktigt mkt, dom kan vara sköna att lyssna på faktis.


Vänner? Mina vänner som känner mej bäst är helt klart emilia som jag tjuva den av, ullis, moa och lina. dom känner nog mej utan och innan och vet precis hur jag fungerar.

Linje? jag går lärling och östra med inriktning barn&fritid. jag praktiserar på kungsgården dagiset två dagar i veckan. älskar linjen jag går nu. det var ett bra val tycker jag eftersom jag älskar barn:)

Då och nuvarande skola? mina tre första år gick jag på böleängsskolan, sen flyttade vi till rödtjärn och jag började på överboda. sen gick jag i vännäsby i typ två veckor eftersom vårat hus hörde till vännäs kommun och då tyckte dom jag skulle gå där istället, men det fixade sej:D sen började jag på västangård i sjuan, sen flyttade vi till teg, och då började jag på teg central, sen då jag gick ut nian började jag på östra.

Favorit film? titanic kommer alltid vara är kär favorit. sen min nya favvo är ändå gullivers resor, tror jag inte sett en roligare film förut.

Framtids planer? om ett år har jag funderat på att göra sista året i en annan stad, skellefteå och stockholm står på listan av vad jag ska välja. har alltid varit säker på att jag ska flytta ifrån umeå ett år för att upptäcka andra saker att göra. men inte mer än ett år, tror jag skulle få för mkt hemlängtan. sen ska jag ta studenten förhoppningsvis!!! sen träffa min drömprins, tjäna ihop mkt pengar, köpa en villa på böleäng eller teg, köpa en hund. sen skaffa en unge. det är min drömplan just nu. men det kommer säkert ändras.

Kläder? alla mina kompisar tkr jag har en konstig stil ibland. jag gillar allt möjligt, ifrån stilrent, tills det helt plötsligt kan komma en chock. så är jag med heminredningen här också. det är väldigt blandat mellan gammalt nytt, stilrent och bara för mycket!

Dryck? jag älskar vatten,verkligen älskar vatten. sen om det går över till alkohol så måste jag säga sprit och loka är min nya favorit.

mamma

imorgon kommer mamma hitt jippi jippi, ska få sätta upp mitt draperi då också, jippii, och träffa lillalice och kanske storjoppe poppe!!! fast nu ska jag städa min toalett och dammtorka överallt och torka golven igen och bära ner massa skräpprydnader som jag inte vill ha nu sen jag monterade ner äckel bokhyllan. jaja de va nog allt
en kväll för några veckor sen

äckliga skola

är så sjukt less på att gå i skolan. aldrig varit så less förut tror jag. men måste härda ut, två år kvar!!!!! och alla mina vänner har ett år kvar eller en termin kvar:( förjävligt. bara issa typ som har två år kvar som jag. jävla bajs. kommer vara så avis på alla då som tar studenten. just nu har vi engelska, det är helt ok faktis. vi ska tydligen göra förra årets nationella, ( som jag gjorde förra året) hehehe lite fusk. undra om jag kommer få göra om det iår även fast jag har gjort det:S hm. det borde jag inte få.
idag ska jag hem direkt efter skolan, och fortsätta fixa och dona i lägenheten, sen kommer nog crille och hämtar bokhyllan idag eller imorgon. hoppas idag, så jag får bort skiten. sen ikväll har jag absolut inga planer tror jag iaf, så om någon vill ses då får den gärna höra av sej. tror alla ska festa idag, men det orkar jag inte. ska låta bli att festa till sommarlovet tror jag förutom om det är någon kompis som har 18års fest eller midsommar.
saknar min lilla plutt också, hoppas mamma tar med hon imorgon♥

äntligen

i helvete har jag fått ner den där jävla fula bokhyllan. så mycket finare det vart nu asså, och på lördag kommer mamma med draperi, kommer bli som enhelt ny lägenhet!!! ♥♥♥
fast nu ska jag fortsätta fixa och dona, så uppdaterar jag imorgon istället. hihihi


emilia

grattis min finaste emilia på födelsedagen!!!! hoppas din dag blir perfekt och din helg också!!! älskar dej min lilla 18åring


god morgon

otroligt drygt att jag har börjat vakna jättetidigt på dagarna, så då blir dagarna så mkt längre och så mkt långtråkigare. idag börjar jag tio över tolv, jag vaknade klockan åtta och var klarvaken. hade ställt väckarn på tio. jaja!!
efter skolan idag ska jag hem direkt och stor städa och kasta ut bokhyllan så jag kan få komma in med det nya.
min älskling då han väckte mej imorse

äckliga bokhylla

är så sjukt jävla less på min bokhylla som jag har framför sängen så jag håller på montera ner den och ska sätta dit min gamla tvbänk och ha stereon därpå!. sen ska jag köpa ett draperi och hänga upp i taket, kommer bli bra tror jag.
gick ner till mormor vid fyra idag, och vi drog på em möbler och kikade runt, alltid lika kul att gå in i möbelaffärer tycker jag. hittar så himla mkt jag vill ha. sen är det alltid lika tråkigt att gå ut utan några saker köpta. sen for vi hem till hon och lagade mat, kyckling och ris, mums. sen nu sitter jag ju hemma och monterar. måste gå ner till mormor igen och hämta skruvmejsel tror jag också.

ny design

i min tråkiga ensamhet så gjorde jag ett tappert försök på en snygg design, den vart väl snyggare än väntat. men nog kan jag bättre. fast jag orka int nu. tryck på f5 om ni inte ser den. (ps inte rosa längre)

ångest gånger 1000

säger bara till alla mina vänner. bo hemma så länge som möjligt. ni är så lycklig lottade som kan det.
min bebis

yes

äntligen får jag träffa min obbolafavorit moa bäckström flodin. the one and only.
har inte sett henne på över en vecka, vilket är tragiskt med tanke på hur mkt vi ses egentligen. men tur att hon föreslog att hon skulle ska bussen hit, 45min innan hon drog. det var tur, spontant osv. enda positiva med min dag typ. nu ska jag vara positiv resten av dagen:D

dumma dag

har en otroligt dålig dag idag. morgonen började åt fan. resten av dagen med. idag är en ledsen idag. insåg att jag måste vara den fattigaste i umeå. att jag till och med måste ta pengar ifrån mitt sparkonto som jag egnetligen inte ens ska ta ifrån förrän jag blir äldre. att jag lever på kassler och ris. att jag är sjukt avundsjuk på mina kompisar. att jag inte ha råd att ha Singha fast jag har han ändå. att jag nog måste sälja honom. att min familj bor 15mil ifrån mej. att jag hatar att festa men ingen annan gör det. att jag egnetligen inte har råd att festa men alla andra har det. att vi snart måste ta bort fia som vi haft sen jag var 5år, världens bästa hund. att jag trodde att hon skulle finnas kvar för evigt men så är inte fallet. att jag sitter här och gråter. att jag har otrolgit ont i min fot/ben fortfarnade. att jag måste städa men orkar inte. att jag just såg att jag har 25.45kr på mitt kort. att det jag har i min kyl är, kassler, 1 tomat, en halv gurka, en cream fraiche, en 10dels mjölkpaket, en saftflaska. att det jag har i min frys är, en kycklingfile och fryst limpa.
att jag känner mej otroligt otillräcklig. okej, det var nog allt.

god morgon

varför i helvete steg jag och ullis upp typ halv tio är ju frågan?? jaja, sånt som händer. iaf, ullis kom hit igår, vi hade en riktigt skön kväll med en stor fet frukttallrik som jag ska visa sen, såg på film och skrattade, och somnade. fett trötta.
idag ska vi dra ner mot stan och kika runt där. lär bli ganska snart, eftersom stan stänger tidigt idag.
partey i sörfors för några veckor sen!

skön

cha cha bloggen.
igår var jag hemma ifrån skolan för jag orkade verkligen inte fara för en jävla klasstimme på 40minuter. förra veckan hann jag bara gå in i klassrummet sen slutade vi. så jag vart less igår och for inte. drog in till stan i två minuter typ och fixade mat. sen åkte jaghem. sen kom tessan till mej och vi hade en hejdundrande rolig kväll hemma hos mej, med massa driv,skratt och sånt. jätteroligt
skön brud

tjobre

första dagen på veckan vilket betyder : praktik
gick väldigt bra förutom att jag hade förjävlans ont i foten/benet efter jag ramlade i lördag:( stackars mej
så nu har jag en stödbinda på benet/foten
jaja, alla barnen var glad över att se mej och jag fick till och med två pussar på kinden och massa stora kramar då jag skulle åka hem. tror jag kommer bli en poppis fröken.
imorn ska jag praktisera igen, och åka på lassa om inte min fot/ben blivit bättre, för det gör ont uta helvetet. men jaja ska härda ett tag till, är en hård brud. ska även ringa till en veterinär och beställa tid för att klippa fanskapets bollar, nu är jag less på hans jävla skrik hela jävla natten, och han har en förjävlig andedräkt. bollarna ska bort... på katten alltså.
i lördags hade vi det riktigt trevligt, först jag och moa, sen jag och moa jana nellie och sara, vi hade skitkul och körde charader och fördomsspel, sedan kom några grabbar och vi fortsatte ha en riktigt trevlig kväll tills jag insåg att jag kan få en varning om man är för högljudd så sent på kvällen, så vi drog vidare på en annan fest vid grubbeskolan, där träffa jag fler sköna peps, och det var en riktigt mysig kväll. sen liftade jag och moa till stan, och de var då mardrömmen hände, jag halkade... ingen såg. men det gjorde ont. har aldrig upplevt en sådan smärta förut.
sen haltade vi vidare på donken där vi träffa jolleman och hans kompisar och fick taxi hem för 40spänn, skönt.
sen efterfestade vi i tio min, men sen skickade jag hem dom, så gick vi och la oss, mysigt.

tjiho

äntligen har jag fått mitt älskade internet, fick det igår av en kille som hette abraham som mamma skickade med det på bussen hahahah. så nu kan jag äntligen lägga in bilder ifrån datorn hemma, har inte kunnat göra det förut för internet nhär har sugit. ikväll ska jag parta med obbolabrudar och massa annat folk, blir nog kul tihi
älskar min sofistikerade blick

YES

yes yes yes sisisi jajajaa satan vad bra jag ärrrrrrrrr. fick vg på min engelska uppgift, yes yes. häfigt värre yes.
och juste, kanske ska visa hur jag såg ut dagen efter kvällen i lördags, fyfan, spy inte, grät typ. hade feber och var halvbakis, ingen bra kombination at all.

tack ullis

Åtta saker om dig själv!

1. Är du singel?  eh aa

2. Är du lycklig? eh aa

3. Är du uttråkad? eh aa

4. Är du ledsen? jaa, ser på sofias änglar:(

5. Är du italienare? eh aa

6. Är du cooling? eh aa

 

Åtta saker om ditt kärleksliv!

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej det gör jag inte:)

2. Har du någon gång blivit sårad? japp det har jag

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? inte flera gånger:)

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? japp det har jag

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? haha jaaa

6. Har du haft en hemlig beundrare? många hehe

7. Är du kär? nej inte det

8. Vill du gifta dig när du blir stor? absolut, prinsessbröllop!

 

Tio saker, två alternativ!

1. Kärlek eller lust? kärlek med lust

2. Hår eller ögon? ögon

3. Katter eller hundar? katten med hundar

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? bästa vänner är livet

5. Tv eller internet?  internet

6. Coca-Cola eller Pepsi? cola helt klart

7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? fredag : utekväll lördag: hemmakväll

8. Pengar eller lycka? lycka med pengar

9. Dag eller natt? båda

10. Msn eller mobil? msn

 

Tio "har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? ja tyvärr...

2. Brutit ett ben? lilltån...

3. Gjort nåt du ångrar? flera ggr

4. Hoppat Bungee Jump? varje dag:S

5. Ljugit för någon du tycker om? japp!

6. Ätit en hel tårta? nejj 

7. Gjort bort dig offentligt? flera ggr

8. Velat bli tsm med ditt ex igen? ja

9. Gråtit när ett husdjur dog? ja:( fyfan

10. Velat försvinna? ja, det har hänt!

 

Tio senaste!

1. Telefonsamtalet du gjorde? moatoan

2. Telefonsamtalet du fick? mormor

3. Personen du var med? emiliagirl

4. Roligaste grejen som hänt senast? att en 40+ kärring dratta på rumpan utanför kvanrum hahahah

5. Personen du sms:ade? emilia bajsarn

6. Du kysste? jossi my soulmate

7. Du senast skrev till på myspace/facebook? på facebook vare joelpoel

8. Du kommenterade? emiliabajsarn

9. Du tillbringade natten med? tesssibitch



kamera

jag drömde om att jag hittade en kamera i mitt fönster och jag vart överlycklig. jag måste verkligen köpa mej en kamera insåg jag då jag vakna. det här går inte

kung av sand

tjabba, det här är ju dagen efter kvällen om jag säger så. igår morse vaknade jag av världens jävla förkylning, jag vart så jävla less asså, men jag tänkte skit i det jag ska ha kul idag ändå, så jag drog mej ner på skolan och hade svenskaprov som jag inte ens pluggat på, så jag hittade på massa svar och får hoppas han ger mej poäng för att försöka. sen efter det drog jag ner på kalla staden och gick och väntade på att lina skulle komma den segisen. tillslut kom hon. fast då for jag hihihihihihi. var asstresssad hem eftersom jag skulle ta bussen till sörfors kvart över fem och klockan var då halv fyra då jag kom hem, på den lilla tiden skulle jag alltså hinna duscha,sminka mej,fixa håret, klä på mej och äta middag. men som tur var hann jag.
for till bussen satte mej på den, det första jag gör är att slå huvudet i taket, aj:S sen såg jag att dom inte hade hackor i taket om man skulle krocka, så vi hade inte tagit oss ut. så då satt jag där och var nervös över det och samtidigt var nervös om jag skulle veta vars jag skulle trycka stopp. hehe
men jag hittade iaf, så då gick jag 1km hem till lina satt på hennes dator en stund, skrattade åt hon och sofia då dom slog in rebbans dildo. sa att dom var orättvis för att dom inte köpt något till issa, för det hade jag hihihi. har ju varit kamratstödjare .♥
sen var det jätteroligt på rebbans och issas party, träffade massor med nytt och fint folk, fick två soulmates och var allmänt glad hela kvällen, men idag fick jag ju må som jag förtjänar. men jaja

RSS 2.0