god natt

ska sova vita tänder förresten

hmhmhm

harklar mej lite, tessan hade kommenterat att jag hade tessansjukan. tessan.... nu säger vi gonatt
detta är då hon, saken

hehehe jag har tråkigt

Mina designade klänning på NELLY.COM


rösta snällaa

rösta igen

Mina designade klänning på NELLY.COM

usch

vilken jävla dag. vaknar och känner mej på topp för att jobba! sätter mej på bussen och den där illamåendekänslan kommer mer och mer. lägger en liten pizza i munnen men  tänker, nej det var bara lite åksjuka. (okej bli inte rädda nu) sen drar jag på jobbet dårå. sitter där och känner huvudet som bara blir tyngre och tyngre, hela kroppen vart tyngre rättare sagt. fick praktisk taget släpa mej till skrivbordet. fy vad äckligt. och jag har ingen jävla aning om vad de är heller. inte ens solen gör mej piggare som den alltid brukar göra. gick ut i en kvart men kämpade mej in igen. har en sån där känsla då jag skulle kunna ligga i sängen i en vecka och bara sova. utan att bli piggare. vad är detta symptom på? vad har jag fått för djävulskap i kroppen? varför känner jag mej svagare än svagast?
ungefär sådär eländi se ja ut.. (ps bild ifrån i höstas)

rösta då

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


rösta så får ni en glass

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


roligaste bilden för dagen


hej emilia

det här inlägget är tillägnat bara för emilia. för hon är en speciell person i mitt liv. hon har en del av mitt hjärta. men framförallt för att hon bad mej att uppdatera. tänkte skriva lite fakta om denna skönhet.
1. hon är liten hela hon. kort, små ögon, liten näsa, litet huvud, små händer, små fötter osvosv. en liten plutt helt enkelt.
2. hon är inte singel tyvärr. det är jobbigt för mej ibland, eftersom jag trodde hon skulle bli min en dag, men jaja. vi är inte död än
3. hon går väldigt hastigt
4. hon äger utan tvekan umeås största katt vid namn frasse
5. hon är världens finaste person
6. har kännt hon sen sjuan då jag börja på tc.
7. hon har fett snygg röv
8. kan säga allt till hon, och då menar jag verkligen allt.
9. tkr hon borde flytta till mej
10. hon är väldigt bakterierädd, tvättar typ alltid händerna och har alltid handsprit till hands. konstigt, men sant
jaja, nu får ni lista ut resten själv dårå, fast ah, kan tillägga att hon är en partypingla med. tänkte även lägga ut en bild på denna prinsessa :
here is the bitch, hon tänkte just vända ryggen till och springa iväg på den här bilden för jag skulle smälla till hon.

från det ena till det andra

ja, idag gick jag då ut ettan för andra gången, eller tredje om man räktar med lågstadiet. hehe.... jaja, det var inte kul att gå ut ifrån aulan och se alla jävla fittstudenter som klappa en på axeln och sa att man hade massa herrans år kvar. jättekul. livet äger verkligen. så nu har jag iaf sommarlov till på måndag, sen börjar jag jobba hela sommaren tills 6augusti då vi åker utomlands. scheeeeeeent:D jaja hejdå

hej

hejsan folket i skogen och staden. idag så vaknade jag först då mamma skjutsa peter till jobbet, alltså vid fem. sen vid sex, sen halv åtta. sen nio, sen elva. är astrött och vill helst sova hela dagen. har tagit en skön dusch också, då piggnade jag till lite grann. har gått och blivit förkyld också, känns förjävligt nu då jag snart har sommarlov. igår gick jag och mamma ut och gick kvart i tio. vi kom hem tolv. vi var alltså ute i två timmar, gick till bergsbyn och runt hela den jävla byn, sen tillbaka. det kändes som fan i fötterna efteråt. men nu idag då jag vaknade så känns ingenting alls! idag åker jag även tillbaka till umeå! min kusin fyller år idag och han ska få världens bästa 18års present som jag har kommit på, mahahaha. jag måste vara den bästa kusinen i världen. nänu ska jag sluta skriva och leka med sannali och försöka få i hon lite mat.

veckans babe

veckans babe är här igen! tjoho!!!!! den här veckan är ulrika min fina vän babe for the week. ulrika har jag känt sen sjuan, jag minns första dagen jag såg henne. tänkte att det där är säkert en dryg fjortis, men hon visade sej vara ganska cool och jag gillade henne. vi satt alltid och drygade varje mattelektion minns jag. och hennes rutiga cheapmonday, where do i begin? gud vad avis jag var att hon hade sånna. iaf, sen flyttade jag till teg och bytte skola, typ i åttan började vi hänga mer och mer och blev bästa vänner. vi har bråkat ganska mycket också. men tror det har varit bra för oss för nu är vi bättre än någonsin och bråkar aldrig! vi lärde nog känna varandra bättre då och vet varandras gränser. iaf. om man vill lära känna ullis så ska man nog försöka ta sej på samma fest som hon. för det är där dom flesta lär känna henne. på fest alltså! här har vi en riktig festprisse, men en riktig gounge också. och jag noterar unge för hon kan vara som ett barn ibland, speciellt då det gäller att hjälpa till och plocka undan och laga mat då vi är hemma hos mej osv. hahaha. men jag älskar hon ändå. här har vi världens bästa och roligaste ulrika lagunoff!


hej

-
tjabba

hur mår du idag?

- jag mår kalasbra, hur mås det själv? (mår asbra idag faktis.dock väldigt trött)

vad heter du?

- anna ulrika (gudinnan) lagunoff 

vars bor du?

- mumindalen 

familj?

- mamma, pappa, syster, katt, katt, hund 

civilstatus?

- ridin solo u know
favoritintresse?

- förtära alkohol och röka

bild på dej:




vad tänder du mest på hos killar?

- solbrända, han ska va en charmknutte, snygg, göra allt för mig he-he

är du religiös?

- ja, jag ber till våran fader där uppe innan + efter varje måltid, och när jag vaknar, och innan jag ska sova

vad gillar du mest med dej själv?

- mina näsborrar tror jag faktiskt

vad gillar du mest med mej?

- att du är så omtänksam, och din humor får vi ju bah inte glömma. Hatar dock när du petar på mig, sluta upp med det
tre udda saker om dej själv

- jag låtsas alltid att jag är med i ett matlagningsprogram när jag står och lagar mat, askul
- ehm, jag har fobi för clowner
- jag är.. cool?

vad är det bästa/sämsta minnet med mej?
-bästa: a la jennifer minnena, saknar dom.. buhu
-sämsta: våra fula bråk i typ 8-9an.. fast egentligen var dom lite roliga såhär i efterhand. hehe

vars gör du om 15år?

- är gift med någon stenrik snubbe, och vi har en fet villa i los angeles

vars gör jag om 15år?

- du har villan bredvid mig och är också gift med en stenrik snubbe, (min kille är dock snyggare. sorry) 

vad är det bästa du vet?

- sprit 

vad attraherar dej?

- du attraherar mej ;)

om du hade en superkraft vad skulle det vara?

- att allt jag tar på blir till pengar.. folk säger att pengar inte gör en lyckligare. SKITSNACK
antingen eller:

snyggknäpp/snällful : snyggsnäll, hihi
palt/blodpudding : paltn
nageltrång/böld i baken : nageltrång
utan/med : utan..?
hängpattar/hängröv : hängpattar får jag nog säga dåra..
spinkig/lönnfet : lönnfet
sms/ringa : smsa
hemmakväll/fest : FEEEEST, WAZZAP BITCHEZZZZZZZ
pengarik/kärleksrik : kärleksrik + lite pengar hehe
magsjuk/baksmälla : baksmälla

åh herre

känner lessheten bara stiger. snacka om att ingenting går rätt denna dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

massa text ingen orkar läsa

idag är en sån där dag som jag inte tycker om, en sån där dag då jag bara har dåliga magkänslor, en sån där dag då jag förväntar mej för mycket men jag vet att det inte kommer bli så, men tänk om. tänk om det kunde bli så. det finns ju alltid en pytteliten chans. idag är en sån dag då jag bara vill ligga i min egna säng och ha täcket över huvudet och sova. heeeeeeeela dagen och bara få vara utvilad sen och känna mej lugnare. och då ska de vara såklart att jag så impulsivt bestämde mej för att flytta och just nu inte ens har ett eget sovrum! det är riktigt jobbigt och påfrestade för mej att inte veta vars jag ska ta vägen. jag vill ha saker planerat. varje gång jag gör något inpulsivt så brukar det alltid bli bra ändå. men det här var impulsivt på en hög nivå som jag inte vet om jag klarar av. tro mej. jag har tänkt tusen gånger. kanske ska skita i det här, flytta tillbaka till grubbe i min lilla etta och bo där ett par år till. men samtidigt så vill jag inte det. jag vill bort ifrån min fina lilla etta och börja om på nytt. jag behöver något nytt. jag vet att många tycker jag är dum i huvudet som lämnar mina vänner, som lämnar min liv för skellefteå. vafan lixom. skellefteå, bor det ens normala människor i skellefteå? faktum är att jag faktis gillar skellefteå och tycker det verkar vara en asskön stad där jag vill börja om just nu. jag vet att jag inte kommer bo här föralltid, det kommer jag verkligen inte. men det är ändå skönt att komma bort ifrån umeå ett tag. jag måste få följa min egna magkänsla den här gången istället för att skita i den bara för att göra alla andra nöjd. jag är less på att göra alla andra nöjd. jag är less på att dalta runt med alla i min närhet. jag vill inte göra det. har aldrig velat. men ändå har det alltid blivit förut, om man inte haft någonstans att festa, nä men då far vi till jennifer om vi kan smöra lite. klart jag säger ja då. för jag vill inte göra någon ledsen. eller att jag ska låna ut pengar till någon. jaghar inte mycket pengar själv, så hur kan man förvänta sej att låna pengar av mej sen betala tillbaka två månader efter då jag behövt dom där pengarna i två månader också. eller kalla mej snål om jag inte kan bjuda på mat, förlåt då. om jag haft pengar hade jag helst vilja bjuda på allt i världen till mina vänner. men nu äre så att jag lever på existensminimum. alltså 1500kr för mat på en månad. det kanske låter mycket då man skriver sådär. men det blir inte så jävla mycket, plus att jag köper hushållsgrjejer för dom där 1500kr med. då jag kanske lägger ut mellan 600-800kr på mat per månad och då kan man inte förvänta sej att jag ska bjuda på massa mat varje gång man kommer till mej heller. det funkar bara inte. man kanske inte förstår då man bor hemma fortfarande. jag har varit där med. men då man flyttar hemifrån första gången kommer man ha lite pengar och då kommer man förstå att om man bjuder en kompis på mat så rök en maträtt där och pengar där och en sån liten grej betyder jävligt mycket då man bor ensam med lite pengar. det funkar inte. men tänk om


veckans babe

veckans babe är Johanna min bästaste klasskompis och även en väldigt bra kompis annars också. jag har känt johanna sen jag började ettan igen nu i höstas. vi början var vi med varandra mest, sen började vi bara med olika personer, och nu har vi hittat tillbaka till varandra och kan inte vara utan varandra på skolan nästan. nu ska jag flytta till skellefteå som sagt. och hon ska vara hos mej hela tiden hoppas jag hihii ♥ hon har iaf sagt att hon ska komma till mej och vi ska ha sjukt roligt på stadsfesten och trästock. hon är bästa klasskompisen man kan ha hihi!

hej

-whazzup

hur mår du idag?

-ba fint, brun som få.

vad heter du?

-Johanna Katarina Boström, även fast jag inte vill

vars bor du?

-sverige, umeå. da hood, teg

familj?

-Jennifer Andersson, ne jag skoja
-mamma, pappa och erik min bror.

civilstatus?

-jag kommer inte på, vi väntar.
( efter hon svarat på alla frågor) nu kom jag på något, singel

favoritintresse?
-paaarty all night long,  innebandy you know och dig hiih

bild på dej:




vad tänder du mest på hos killar?

-går inte om karln är kortare än mina centimeter och solbränd inga kräftor här inte


då du skäms som mest?

-skämms aldrig

vad gillar du mest med dej själv?

-min iphone

vad gillar du mest med mej?

-att du är som min lilla mamma gullis
tre udda saker om dej själv

-jag är inte udda:S
vad är det bästa/sämsta minnet med mej?

-bästa: alla minnen är som norrlands guld med dig
-sämsta: inget dåligt minne...tror jag?

vars är du om 15år?

-ska aldrig lämna denna underbara stad, SKOJA
bor med världens stekare i en fet villa i stockholm, har väl säkert nån unge och cashen ba rullar in

vars är jag om 15år?

-du kommer vara en sjuk affärskvinna som har eget företag och en mysig  liten familj hihihi
vad är det bästa du vet?

-alkohol, helt klart finns ingenting som är bättre!!!!!

antingen eller:

snyggknäpp/snällful : snyggknäpp
palt/blodpudding : palt
nageltrång/böld i baken : nageltrång
utan/med : med
hängpattar/hängröv : hängpattar
spinkig/lönnfet : lönnfet
sms/ringa : gillar båda
hemmakväll/fest : värt o ens ställa denna fråga...
pengarik/kärleksrik : kärleksrik
magsjuk/baksmälla : baksmälla


nu har jag läst ut ego woman

och det suger, jag vill läsa mer av hennes fantastiska liv! så nästa gång jag är på stan ska jag gå in på åkerbloms och köpa ego girl, första boken då! så otroligt skön kvinna. idag ska jag åka till umeå och sova hos mormor i veckan, sen kanske hos moa i hlegen! vi får se hur de blir. jag har på mej min långklänning idag, så otroligt fin och skön den är. ska köpa en rosa med har jag bestämt mej för.
min lilla plutt. hon sitter brevid mej och sjunger just nu!

har läst ego woman igen

asså gud vad denna kvinna är så jävla smart. hon hade ett långt kapitel som handlade om sex. så stod det om en kvinna som träffat en man på internet, tillslut hade dom träffats på en dejt, och efter några om och men hade dom gått hem till henne. och legat. det hade klickat helt och hållet! sexet hade varit gudomligt. dagen efter då han drog hade han pussat henne på pannan och sagt att han skulle ringa snart! det gick tre veckor och inget samtal. hon började fråga folk vad som hänt. varför han inte hörde av sej, det tunga och hårda svaret hon fick tillbaka var: fina flickor ligger inte på första dejten. VAD VILL DOM? varför ska vi tjejer klassas som horor om vi har tex ett one night stand eller ligger med någon första gången man träffat dom. alla killar gör det ju? dom får ingen skit för det. då ska väl vi tjejer kunna göra det också? är så jävla less på den är oskriva lagen. det är väl bättre att man ligger i början än att man träffats ett par gånger ochs en ligger och det visar sej suga helt och hållet och man vill bara dra sej ur. då har man sparat massa massa tid. och plus så lär man känna varandra bättre. samma sak tjejer som legat mycket. varför är det ok för killar att ligga runt och inte för tjejer? vi är av samma kött och blod alla. bara att vi är olika kön. varför får inte tjejer ha samma sexliv som killar utan att bli klassad som en slampa?


hej

hej på er. idag har varit otroligt soligt ,men otroligt blåsigt. har suttit i solen och läst ego woman och jag är typ ledsen att den snart är slut. vill läsa mer om carolina gynnings otroligt spännande liv. snacka om att ha varit med om allt! vill vara som hon. har fått lite färg på mej idag också yes äntligen börjar jag få lite hopp. har fått skobränna på fötterna med. skitsnyggt. mormor, ulrik och martin kom även hit idag. trevligt. dom tänkte överraska oss men martin avslöjade dom på fb då han skrev: brb skellefteå.

fisk

jag och josef har fiskat två dagar i rad nu. har inte fått en enda jävla liten spigg ens. värt

RSS 2.0